Днес на преден план са поддържането на равновесие, дипломацията, преодоляването на

...
Днес на преден план са поддържането на равновесие, дипломацията, преодоляването на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 30.08: Край на нерешителността

Днес на челен план са поддържането на равновесие, дипломацията, превъзмогването на разликите и духът на компромиса. За страдание обаче всичко това ще се обърка. Сега границите на приемливост ще бъдат дребни, отстъпките и ангажиментите - нулеви, нерешителността ще завърши и всички зародили проблеми ще се вземат решение много импулсивно.

Това ще докара до дисбаланс или разстройства в нашите взаимоотношения и среда. Ще гледаме пристрастно на нещата и ще съдим въз основа на персоналните си желания. Така че е добре да сме съмнителни по отношение на своята позиция и оценка за нещата и хората.

Ето и знаците, които са най-засегнати през днешния ден:

Везни, ще бъдете доста дейни, ще управлявате персоналните си каузи, само че има и възможност да усетите, че толкоз дълго сте си държали езика зад зъбите и са ви считали за мекушави, тъй че е доста евентуално в този момент да желаете да разсеете тези усещания.

Козирози, Раци и Овни, стартира време, в което и вкъщи, и на работното място, както и в връзките ви ще има разтърсвания. Никой няма да е податлив да отстъпи, тъй че е разумно да има напрежение.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, както в сантиментален, по този начин и във финансов проект, вие сте призовани да вземете решения неотложно и да поискате това, което смятате, че заслужавате. Но въпросът е, че методът или интензивността, които ще деянията, е доста евентуално да ви лишат от триумф.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР